المقادير:
نصف كيلو صدور دجاج
حبة فلفل رومى اخصر
حبة فلفل رومى احمر
بصلة مفرومة
حبة او حبتين ثوم مفروم حسب الرغبة
حبتين حبهان
ورقتين لاورا
والتوابل:
ملح
فلفل
كمون
بهارات شاورما
كاري
وحطوا التوابل على حسب الرغبة
وطبعاً الخبز
وحشو السندويتش
طماطم وخش
الطريقة:
افرمى البصلة كويس اوى
وشوحيها شوية لحد ما تدبل
وقطعوا صدور الفراخ شرائح
وبعد ما تدبل البصلة حطوا الفراخ عليها
وسيبيها تتشوح
وبعدين تقطعة الفلفل الرومى
والثوم
وقلبيهم كويس
وبعدين حطى التوابل
وبعدين تدقى الحبهان وورق اللاورا كويس
ولو الحبهان مرضيش يتكسر
حطيه زى ما هو وبعدين قبل ما تقدمى الطبق ابقى شيليه علشان هايبقى موقف محرج لو ضيف وهو بياكل طلعله حبه حبهان
هههههههههههههههههههههه
ومتنيش تقلبى كويس اوى علشان التوابل
وبعدين سيبيها تستوى بس مش هتاخد وقت خلى بالك
وبعدين بقى اعملى الساندوتشات
بس ما تمليهاش اوى علشان الشاورما ما تقع عليكوا وانتوا بتاكلوا
حصلت معايا قبل كدة وكان عندنا ضضيوف
كان موقف محرج جداً
هههههههههههههههههههههههههههههه
بس في نفس الوقت ما تفضيها اوى
علشان الناس ما يقولوا عليكى بخيلة
هههههههههههههههههههههه
ونوع الخبز براحتك اذا كان عربى او فرنسي او اى نوع تانى
بس بلاش توست هيبقى غريب اوى
وروقيه بقى على مزاجك من اضافات
انتى ممكن تحطى حاجات تانية
مش لازم الطماطم والخس
براحتك
وبالهنا والشفا