:P
المقادير :
2 بطاطس متوسطة مسلوقة
علبة تونة
ملح _فلفل اسود_شطة
بقدونس مفرومة
نصف لليمونة
للتغطية(دقيق_بيض_بقسماط)
الطريقة :
نهرس البطاطس جيداا
ثم نصفي علبة التونة جيدا من الزيت و نضيفها للبطاطس و نضيف البقدونس و الملح و الفلفل الاسود و رشة بسيطة شطة
نخلط جيداا
نشكلها اصابع و ممكن كور
نغطيها بالدقيق
ثم نغمسها فى البيض المتبل برشة ملح و فلفل اسود و رشة كمون و قرفة و علية ملعقة للبن حليب
ثم نغطيها بالبقسماط
ندخلها الفريزر عالاقل ساعتين
نقليها فى زيت ساخن جدا
نصيحة : علشان الكفتة متفكش ساعة القلي ..من الفريزر على القلي على طول متقعدش برا الفريزر لانها حتسيح و بالتالي لما تتقلى راح تفك و لا نضع كتير فى المقلاة لكي لا تنخفض درجة حرارة الزيت لان هذا من العوامل اللى بتخلى الكفتة تفك نكتفي ب 3 قطع في كل مرة
تقلى حتى يصبح لونها ذهبي
بالهناء والعافية